Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

8 Μαΐου 2011

"Ζήση, έλα στην Πανάθα"




zisis 300x169 ZHΣΗΣ: «ΦΑΒΟΡΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ»
Στις θέσεις του βρίσκονται ήδη αρκετοί φίλοι του Παναθηναϊκού, οι οποίοι "πέτυχαν" στο Παλαού Σαν Ζορντί τον Νίκο Ζήση και του πρότειναν την επιστροφή στην Ελλάδα

Η Σιένα προετοιμάζεται για τον μικρό τελικό κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης ο οποίος αρχίζει σε λίγη ώρα (14:30), όμως οι φίλαθλοι στις κερκίδες αναμένουν ήδη τον μεγάλο τελικό.

Περίπου 100 οπαδοί του Παναθηναϊκού και άλλοι τόσοι της Μακάμπι βρίσκονται από νωρίς στο γήπεδο και έχουν ξεκινήσει να φτιάχνουν ατμόσφαιρα ενόψει τελικού.
Αυτοί του Τριφυλλιού μάλιστα, βρήκαν την ευκαιρία να στείλουν το μήνυμά του στο Έλληνα διεθνή της Σιένα, καλώντας τον να αλλάξει φανέλα. "Σου πάει το πράσινο, αλλά... σκούρυνέ το λίγο", "Νίκο έλα στην Πανάθα" και "μόνο μαζί μας θα αρχίσεις να παίρνεις κούπες", ήταν κάποια από τα σχόλια που φώναξαν οι φίλοι του Παναθηναϊκό στο Νίκο Ζήση, στον οποίο φαίνεται ότι έχουν ιδιαίτερη αδυναμία.
Ο ίδιος πάντως, αν και έστρεψε την προσοχή του προς αυτούς δεν απάντησε κάτι και συνέχισε την προπόνησή του με τους Ιταλούς.
Εξάλλου, αξίζει να σημειωθεί πως στο γήπεδο υπάρχει σήμερα μεγαλύτερη αστυνομική δύναμη και οι έλεγχοι είναι ακόμα πιο έντονοι από ότι στον ημιτελικό. Χαρακτηριστικό είναι ότι στην είσοδο αυτή τη φορά σκίζουν όλα τα εισιτήρια, ακόμα και παρά τις παρακλήσεις των οπαδών του Παναθηναϊκού, να τα κρατήσουν για ενθύμια.
Πηγή: prasinanea.gr