Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

18 Απριλίου 2011

Η Ευρώπη παίζει μπάλα στο Newspao (ΒΙΝΤΕΟ)


Το πανάραμα της Κυριακής απο τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης στο Newspao:


PR. DIVISION – «Μοιρασιά» και στο «Πρατ»


Μετά το clasico, χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε και η δεύτερη «μονομαχία» της Βαρκελώνης με τη Μαδρίτη, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Primera Division, που είχε τεράστια βαθμολογική σημασία, όσον αφορά την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ. Εσπανιόλ και Ατλέτικο αναδείχτηκαν ισόπαλες 2-2 στο «Κορνεγιά Ελ Πρατ», με αποτέλεσμα οι «ροχιμπλάνκος» να διατηρηθούν στην προνομιούχο 7η θέση, ένα βαθμό πάνω από τους Καταλανούς.

Οι Μαδριλένοι προηγήθηκαν δύο φορές, χάρη σε τέρματα των Κόκε και Αγουέρο στις αρχές των δύο ημιχρόνων, όμως ο Οσβάλντο, με δύο προσωπικά γκολ στο 37’ και στο 57’, κράτησε ζωντανή την Εσπανιόλ στη διεκδίκηση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Κερδισμένη η Μπιλμπάο!



Το αποτέλεσμα του αγώνα στη Βαρκελώνη, καθώς και τη χθεσινή ήττα της Σεβίλλης, εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο η Μπιλμπάο, η οποία επικράτησε με 2-1 της Οσασούνα, στο βασκικό ντέρμπι στο «Ρεϊνό ντε Ναβάρα» και «σκαρφάλωσε» στην 5η θέση της κατάταξης.

Η ομάδα του Χοακίν Καπαρός βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 51’ από το γκολ του Κίκε Σόλα και πέντε λεπτά αργότερα έμεινε με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Τσάβι Καστίγιο, όμως κατάφερε να «γυρίσει» το ματς, χάρη σε τέρματα του Φερνάντο Γιορέντε στο 69’ και του Ίκερ Μουνιαΐν στις καθυστερήσεις, ύστερα από τραγικό λάθος του γκολκίπερ των γηπεδούχων, Ρικάρντο. Με δέκα ολοκλήρωσε το παιχνίδι και η Οσασούνα, καθώς στο 86’ αποβλήθηκε ο Σέρχιο με δεύτερη κίτρινη.

«Ανάσες» γα Λα Κορούνια, Σοσιεδάδ, «καθάρισε» η Λεβάντε



Στα υπόλοιπα παιχνίδια, το ενδιαφέρον ήταν στη «μάχη» της σωτηρίας, με τις Λα Κορούνια και Σοσιεδάδ να παίρνουν σημαντικές νίκες και να ξεφεύγουν στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι Γαλιθιάνοι έκαμψαν την αντίσταση της Σανταντέρ στο «Ριαθόρ» με 2-0, χάρη στα τέρματα των Λασάντ και Τσίσκο, στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου, ενώ οι Βάσκοι επιβλήθηκαν 2-1 της Χιχόν στο «Ανοέτα», με δύο γκολ του Γάλλου, Αντουάν Γκριζμάν, επιστρέφοντας στις επιτυχίες μετά από 5 συνεχόμενες ήττες και συνολικά 7 αγωνιστικές.

Την παραμονή της στην κατηγορία εξασφάλισε -κατά μεγάλο ποσοστό- η Λεβάντε, που επικράτησε 2-1 της Έρκουλες στο «Θιουτάτ ντε Βαλένθια» και αποσπάστηκε εννιά βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού, πλησιάζοντας παράλληλα στους 4 την 7η Ατλέτικο.

Τα αποτελέσματα της 32ης αγωνιστικής:

Σοσιεδάδ – Χιχόν 2-1
32’ και 79’ Γκριζμάν – 69’ Ντε λας Κουέβας

Λεβάντε – Έρκουλες 2-1
4’ Ρουμπέν Σουάρεθ, 43’ Χουάνλου – 81’ Τρεζεγκέ

Λα Κορούνια – Σανταντέρ 2-0
45’+1’ Λασάντ, 48’ Τσίσκο

Οσασούνα – Μπιλμπάο 1-2
51’ Κίκε Σόλα – 69’ Γιορέντε, 90’ Μουνιαΐν

Εσπανιόλ – Ατλέτικο 2-2
37’ και 57’ Οσβάλντο – 1’ Κόκε, 48’ Αγουέρο

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 1-1

Το πρόγραμμα:

Δευτέρα 18/4/2011

22:00 Βιγιαρεάλ – Σαραγόσα

PREMIER LEAGUE - Παρέδωσε... πνεύμα η Άρσεναλ!


Τις τελευταίες τις ελπίδες στη μάχη του τίτλου στην Αγγλία απώλεσε ουσιαστικά η Άρσεναλ. Οι “κανονιέρηδες”, έμειναν στο 1-1 με τη Λίβερπουλ στο “Έμιρεϊτς”, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Premier League, αποτέλεσμα που τους έφερε στο -6 από την κορυφή και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τις δύο ομάδες να έχουν δώσει από 32 παιχνίδια.

Από την άλλη μεριά, η Λίβερπουλ μόνο με... θαύμα θα προλάβει την 5η θέση και το Europa League, ούσα στο-4 από την Τότεναμ, με δύο ματς περισσότερα.

Κακό το ματς στο πρώτο μέρος, με την Άρσεναλ να έχει τη συντριπτική κατοχή της μπάλας, αλλά να μην μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Ρέινα. Από την άλλη μεριά, η Λίβερπουλ ξέμεινε παντελώς από άκρα στο ματς στο 21', αφού ξεκίνησε με βασικό τον νεαρό Φλάναγκαν, ενώ σε αυτό το λεπτό αντικαταστάθηκε ως τραυματίας ο Αουρέλιο, για να πάρει τη θέση του ο Ρόμπινσον.

Στο δεύτερο μέρος, η Άρσεναλ προσπάθησε να βρει ρυθμό, όμως με το ματς να διακόπτεται για περίπου έξι λεπτά στο 56', κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό. Ο Κάραχερ συγκρούστηκε κεφάλι με κεφάλι με τον Φλάναγκαν, με αποτέλεσμα να πέσει άτσαλα στο έδαφος και τελικά να αποχωρήσει από το γήπεδο με φορείο και κολάρο.

Όλα έδειχναν ότι το ματς ήταν... κομμένο και ραμμένο για 0-0, όμως στις καθυστερήσεις έγινε χαμός. Στο 96' ο Σπίρινγκ ανέτρεψε εντός της μεγάλης περιοχής τον Φάμπρεγκας, με τον Φαν Πέρσι δύο λεπτά αργότερα, μετά τις σχετικές διαμαρτυρίες, να νικάει τον Ρέινα για το 1-0. Το ματς όμως δεν είχε τελειώσει. Αν και αρχικά είχαν υποδειχθεί οχτώ λεπτά καθυστερήσεων, ο ρέφερι του ματς κράτησε πολλά περισσότερα και στο 101' ο Έμπουε ανέτρεψε τον Λούκα εντός της μεγάλης περιοχής. Νέο πέναλτι και 1-1 στο 12ο λεπτό των καθυστερήσεων, για να ακολουθήσει η λήξη του ματς.

Έξαλλος ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος είχε και έντονη λογομαχία με τον Κένι Νταλγκλίς στη λήξη του αγώνα, αλλά η ουσία είναι ότι το... πουλάκι πέταξε!

Ας μιλήσει η εικόνα από το "Έμιρεϊτς":



Τα αποτελέσματα της 33ης αγωνιστικής:

Άρσεναλ - Λίβερπουλ 1-1
98' πεν. Φαν Πέρι – 102' πεν. Κάουτ
Άρσεναλ: Τσέσνι, Κοσιελνί, Τζουρού, Κλισί,Έμπουε, Ντιαμπί (81' Σονγκ), Φάμπρεγκας, Νασρί, Γουόλκοτ (72' Αρσάβιν), Γουίλσιρ (72' Μπέντνερ), Φαν Πέρσι.
Λίβερπουλ: Ρέινα, Αουρέλιο (21' Ρόμπινσον), Κάραχερ (62' Κυργιάκος), Σκρτελ, Φλάναγκαν, Μεϊρέλες, Λούκας, Σπίρινγκ, Σουάρες, Κάρολ (70' Σέλβεϊ), Κάουτ.

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου

Το πρόγραμμα:

Τρίτη 19/4/2011

21:45 Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τρίτη 26/4/2011

21:45 Στόουκ Σίτι – Γουλβς

Τετάρτη 27/4/2011

22:00
 Φούλαμ – Μπόλτον

Τρίτη 10/5/2011

21:45 Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ 

BUNDESLIGA – «Κούπα» μέσω... Μονάχου!


Οι τελευταίες αμφιβολίες, σχετικά με την κυριαρχία της Ντόρτμουντ στη φετινή Bundesliga, κάμφθηκαν οριστικά στην 30η αγωνιστική. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Φράιμπουργκ στο «Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ» με 3-0 και αύξησε στους οκτώ βαθμούς τη διαφορά από τη 2η Λεβερκούζεν, η οποία συνετρίβη στο Μόναχο από την Μπάγερν με 5-1!

Γνωρίζοντας το αποτέλεσμα της Μπάγερ, οι Βεστφαλοί μπήκαν δυνατά στο ματς και παρά την απουσία του πρώτου σκόρερ τους, Λούκας Μπάριος, έδειξαν πως διαθέτουν πολλές επιλογές στην επίθεση και δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερες δυσκολίες. Γκέτσε (23’) και Λεβαντόφσκι (43’) έκαναν το 2-0 του ημιχρόνου, ενώ στο 73’ η έτερη αποκάλυψη της φετινής Ντόρτμουντ, Γκρόσκροϊτς, διαμόρφωσε το τελικό 3-0, «σφραγίζοντας» την άνετη επικράτηση της ομάδας του.

Βαυαρικός θρίαμβος στο ντέρμπι



Μόνο... ντέρμπι δεν ήταν τελικά η αναμέτρηση στην «Αλιάντς Αρένα» ανάμεσα στην Μπάγερν και τη Λεβερκούζεν. Οι Βαυαροί έκαναν υγιεινό... περίπατο, διασύροντας τις «ασπιρίνες» του μελλοντικού προπονητή της (!), Γιουπ Χάινκες με 5-1 και επανήλθαν στην προνομιούχο 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αφήνοντας ένα βαθμό πίσω της το Ανόβερο.

Η κακή μέρα για τους φιλοξενούμενους φάνηκε από το ξεκίνημα, αφού μόλις στο 7’ βρέθηκαν πίσω στο σκορ από αυτογκόλ του Ρόλφες! Στη συνέχεια ξεκίνησε το προσωπικό σόου του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος, Μάριο Γκόμεζ, ο οποίος έκανε χατ-τρικ στο ημίχρονο, φτάνοντας τα 22 γκολ, έναντι 20 του σημερινού αντιπάλου του, Παπίς Σισέ.

Στην επανάληψη, οι «ασπιρίνες» μείωσαν προσωρινά με τον Ντερντιγιόκ (62’), η τελευταία κουβέντα όμως ανήκε στον Φρανκ Ριμπερί, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 5-1 στο 75’, «υπογράφοντας» την 4η νίκη της Μπάγερν στα 5 τελευταία ματς, που την έβαλε ξανά στη θέση του οδηγού για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Για τις «ασπιρίνες» ήταν η πρώτη ήττα μετά από 8 αγωνιστικές (και 5 σερί νίκες), φαίνεται πως της «γκρεμίζει» κάθε ελπίδα για τον φετινό τίτλο, δεδομένου ότι βρίσκεται πλέον οκτώ βαθμούς μακριά από την κορυφή, τέσσερις «στροφές» πριν το φινάλε.

Τα αποτελέσματα της 30ης αγωνιστικής:

Μπάγερν – Λεβερκούζεν 5-1
7’ αυτ. Ρόλφες, 28’, 44’ και 45’+1’ Γκόμεζ, 75’ Ριμπερί – 62’ Ντερντιγιόκ
Μπάγερν: Μπουτ – Λαμ, Βαν Μπάουτεν (84’ Μπρένο), Λουίζ Γκουστάβο, Πράνιτς (15’ Κοντέντο) – Τίμοστσουκ, Σβάινσταϊγκερ (80’ Οτλ) – Μίλερ, Κλόζε, Ριμπερί – Γκόμεζ.
Λεβερκούζεν: Αντλερ – Μπάλιτς, Σβάαμπ, Ράιναρτς, Κάστρο (46’ Μπέντερ) – Βιδάλ (80’ Κάντλετς), Ρόλφες – Σαμ, Μπάλακ, Ρενάτο Αουγκούστο (56’ Κίσλινγκ) – Ντερντιγιόκ.

Ντόρτμουντ – Φράιμπουργκ 3-0
23’ Γκέτσε, 43’ Λεβαντόφσκι, 78’ Γκρόσκροϊτς
Ντόρτμουντ: Βάιντενφελερ – Πίστσεκ, Σούμποτιτς, Χούμελς, Σμέλτσερ – Μπέντερ, Σαχίν (28’ Ντα Σίλβα) – Μπλατσικόφσκι, Γκέτσε (82’ Ντέντε), Γκρόσκροϊτς (86’ Φόιλνερ) – Λεβαντόφσκι.
Φράιμπουργκ: Μπάουμαν – Μούιτζα, Μπαρτ, Τόπρακ, Μπούτσερ – Σούστερ (80’ Νίκου) – Καλιγκιούρι, Μακιαντί, Πούτσιλα (78’ Γιέγκερ), Γιέντρισεκ (60’ Ράιζινγκερ) – Σισέ.

Την Παρασκευή:
Μάιντς – Γκλάντμπαχ 1-0

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου

Δείτε τα γκολ από τη νίκη της Μπάγερν:



Δείτε τα γκολ της Ντόρτμουντ:

SERIE A – Σούπερ Λάτσιο στη Σικελία, «κόλλησε» η Γιουβέντους 


Εντυπωσιακή η Λάτσιο στη Σικελία, διέλυσε με 4-1 την Κατάνια του αγαπημένου της παιδιού Ντιέγκο Σιμεόνε και έκανε μεγάλο βήμα για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης στη Serie A. Η 33η αγωνιστική είχε καταδικαστικό αποτέλεσμα για τη Γιουβέντους, που με το 0-0 στη Φιορεντίνα έμεινε πολύ πίσω πλέον από τη Λάτσιο (8 βαθμοί) και στο μόνο που ελπίζει πια είναι μια θέση στο Γιουρόπα Λιγκ.

Σούπερ Λάτσιο στην Κατάνια!

Η Λάτσιο έκανε το αποφασιστικό βήμα για την εξασφάλιση της τέταρτης θέσης και της εξόδου στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, συντρίβοντας στο «Αντζελο Μασιμίνο» την Κατάνια με 4-1. Τέταρτη θέση και ίσως και κάτι παραπάνω, αφού την ερχόμενη αγωνιστική «επισκέπτεται» το Μιλάνο για το παιχνίδι με την παραπαίουσα Ιντερ, με τη διαφορά μεταξύ τους πλέον στους τρεις βαθμούς.

Η Λάτσιο άνοιξε το σκορ στο 39’ με τον πρώτο της σκόρερ Αντερσον Ερνάνες, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Μάουρι. Οι Σικελοί, που έμπλεξαν ξανά για τα καλά σε περιπέτειες παραμονής, ισοφάρισαν προσωρινά στο 46’ με τον Εσεκιέλ Σκελότο, ωστόσο ήταν η μέρα της Λάτσιο. Ισως από θέση οφσάιντ ο αρχηγός των «μπιανκοτσελέστι» Στέφανο Μάουρι έδωσε πάλι το προβάδισμα στη Λάτσιο (56’) και στο 78’ ο Σέρτζιο Φλόκαρι αξιοποίησε μια ακόμα πάσα του mvp Μάουρι, για το 1-3. Στην εκπνοή, ο Μάουρο Σάρατε με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ έκλεισε το σκορ.

Τέλος στις ελπίδες της Γιουβέντους

Η Γιουβέντους θεωρητικά έπαιζε ένα από τα τελευταία της χαρτιά για να προλάβει το τρένο της τέταρτης θέσης και των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο έμεινε στο 0-0 στο «Αρτέμιο Φράνκι» με τη Φιορεντίνα. Με πέντε αγωνιστικές να υπολείπονται και με την απόσταση από την τέταρτη Λάτσιο να είναι στους 8 βαθμούς, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τους «μπιανκονέρι».

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο από το πρώτο λεπτό και την κατοχή της μπάλας, η Γιουβέντους ήταν πίσω και περίμενε την ευκαιρία της στην αντεπίθεση. Λίγες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο και αν έπρεπε να προηγείται μία ομάδα αυτή θα ήταν η Φιορεντίνα, που απείλησε σε δύο περιπτώσεις με τον Τσέρτσι, ο Μπουφόν ήταν σε ετοιμότητα.

Στην επανάληψη το σκηνικό δε μεταβλήθηκε, με τη Φιορεντίνα να έχει την πρωτοβουλία, χωρίς όμως να μπορεί να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες. Η Γιουβέντους άργησε να ρισκάρει με την είσοδο του Ντελ Πιέρο στη θέση του κάκιστου Μίλος Κράσιτς και από τα πόδια του αρχηγού προέκυψε η καλύτερη ευκαιρία των «μπιανκονέρι» στο ματς. Στο 82’ βρήκε μόνο του τον Μαρκίζιο αλλά ο Μπόρουτς «νίκησε» τον μέσο της Γιούβε στο τετ-α-τετ.

«Καθάρισε» η Τζένοα, θαύματα στο Λέτσε!
Στο «Λουίτζι Φεράρις» η Τζένοα δεν έκανε το... χατίρι των οπαδών της, που ζητούσαν ήττα από τη Μπρέσια για να βρεθεί ακόμα πιο χαμηλά στη βαθμολογία η μισητή συμπολίτισσα Σαμπντόρια. Επικράτησε 3-0 της Μπρέσια με τα γκολ να έρχονται στο δεύτερο ημίχρονο από τους Ραφίνια (59’) και Μπεράρντι (70’), ο τελευταίος στάθηκε άτυχος και έβαλε το αυτογκόλ, ύστερα από ενέργεια του Παλάσιο από αριστερά. Το τελικό σκορ γράφτηκε στο 95’ από τον Αντονέλι.

Στο «Βία Ντελ Μάρε» του Λέτσε έγιναν πράγματα και θαύματα, για το Λέτσε – Κάλιαρι 3-3. Η Κάλιαρι βρέθηκε να προηγείται 3-1 μέχρι το 88’ αλλά οι γηπεδούχοι έκαναν το... θαύμα και απέφυγαν την ήττα! Ο Ακουαφρέσκα σημείωσε δύο γκολ για την Κάλιαρι (20’ και 72’) και ο Ντανιέλε Κόντι είχε κάνει το 2-1 στο 67’. Η Λέτσε είχε ισοφαρίσει με τον Μεσμπά (49’) και μείωσε με τον Φαμπιάνο στο 88’, ενώ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων η άμυνα της Κάλιαρι άνοιξε σαν... βεντάλια και ο Ντανιέλε Κόρβια με ψύχραιμο σουτ έγραψε το τελικό 3-3.

Στο «Ντίνο Μανούτσι» η Τσεζένα έκανε μεγάλο βήμα για την παραμονή, επικρατώντας της καταδικασμένης Μπάρι με 1-0. Οι «τσεζενάτι» βγήκαν από την τριάδα του υποβιβασμού με το γκολ του Μπογκντάνι στο ξεκίνημα της επανάληψης και αντιμετωπίζουν με αισιοδοξία τη συνέχεια.

Τέλος στο «Μπεντεγκόντι» της Βερόνα η Κιέβο έκανε το αποφασιστικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής, επικρατώντας με 2-0 της Μπολόνια. Ετσι οι «κλιβένσι» αποσπάστηκαν στους 7 βαθμούς από τη 18η της κατάταξης Σαμπντόρια. Η Κιέβο κατάφερε να μην κινδυνεύσει από την αδιάφορη Μπολόνια, παρότι έπαιξε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Ριγκόνι και πέτυχε τα γκολ της με τους Κονστάν (15’) και Μαρκολίνι (83’). Εκπληκτικό το δεύτερο γκολ, με σουτ λίγο κάτω από τη σέντρα και τον τερματοφύλακα Βιβιάνο εκτός θέσης.

Τα αποτελέσματα της 33ης αγωνιστικής:

Τσεζένα – Μπάρι 1-0
48’ Μπογκντάνι

Κιέβο – Μπολόνια 2-0
15’ Κονστάν, 83’ Μαρκολίνι

Τζένοα – Μπρέσια 3-0

59’ Ραφίνια, 70’ Μπεράρντι αυτ., 95’ Αντονέλι

Λέτσε – Κάλιαρι 3-3

49’ Μεσμπά, 88’ Φαμπιάνο, 93’ Κόρβια / 20’ Ακουαφρέσκα, 67’ Κόντι, 72’ Ακουαφρέσκα

Φιορεντίνα – Γιουβέντους 0-0


Κατάνια – Λάτσιο 1-4
46’ Σκελότο / 39’ Ερνάνες, 56’ Μάουρι, 78’ Φλόκαρι, 90’ Σάρατε

21:45 Νάπολι – Ουντινέζε

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου


Δείτε τα γκολ των κυριακάτικων αγώνων:


CHAMPIONNAT - Θα πέσουν κορμιά...


Φάνηκε από την αρχή της χρονιάς και πλέον… έχουν όλοι συμβιβαστεί με το δραματικό τέλος που προμηνύεται στο Championnat. Η πρωταθλήτρια Μαρσέιγ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τη «γκέλα» της Λιλ, πέρασε με 2-1 από την έδρα της Μονπελιέ, μείωσε τη διαφορά από την πρωτοπόρο στον ένα βαθμό και οι εναπομείνασες αγωνιστικές αναμένονται… καυτές!

Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ πάντως, μόνο εύκολες στιγμές δεν πέρασε στο «Λα Μοσόν» αφού έμεινε πίσω στο στορ στο 64’ και αναγκάστηκε να κυνηγήσει το σκορ, κάτι που φάνηκε τελικά να την ωφελεί. Και αυτό γιατί αρχικά στο 69’ ισοφάρισε με τον Ζινιάκ και τελικά πήρε τη νίκη χάρις στο τέρμα που σημείωσε στο 82’ ο Ταΐβο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Στην Παρί το ντέρμπι



Στο μεταξύ, η Λυών απέτυχε να μπει και αυτή εκ νέου στο κόλπο του τίτλου, αφού γνώρισε την ήττα στο Παρίσι από την Παρί Σεν Ζερμέν με 1-0. Το γκολ για τους πρωτεουσιάνους (που πέρασαν στην 4η θέση, ένα βαθμό πάνω από τη Ρεν και ένα κάτω από τους «λυωνέ») πέτυχε ο Καμαρά στο 77’.

Τέλος, η Βαλανσιέν με τον Γκρεγκορί Πιζόλ να πετυχαίνει το 14ο φετινό του γκολ στο πρωτάθλημα, επιβλήθηκε με 1-0 της Αρλ, η οποία πλέον βρίσκεται και μαθηματικά στη δεύτερη κατηγορία…

Τα αποτελέσματα της 31ης αγωνιστικής:

Μονπελιέ - Μαρσέιγ 1-2 64' Ζιρού – 69' Ζινιάκ, 82' πέν. Ταΐβο
Μονπελιέ: Ζουρντρέν, Μποκαλί, Γιανγκά-Μπιβά, Ελ-Καουταρί, Ζενεσάμπ, Μαρβό (72' Ντερνίς), Πιτό (84' Σταμπουλί), Μπελαντά, Ουτάκα (46' Εστράδα), Καμαρά, Ζιρού.
Μαρσέιγ: Μανταντά, Φανί, Ντιαβαρά, Χάιντσε, Ταΐβο, Μπια (62' Καμπορέ), Γκονσάλες (90' Αμπριέλ), Σεϊρού, Βαλμπουενά (62' Αντ. Αγιού), Ζινιάκ, Ρεμί.

Αρλ - Βαλανσιέν 0-166' Πiζόλ
Αρλ: Πλαντέ, Λορεντί (70' Σορό), Μπαλντέ, Λορενζί, Κορέζ, Μπεν Ιντίρ, Ροκί, Μεριέμ (54' Καμπεγιά), Ν'Ντιάγ, Tζετζέ (78' Ζιλάς).
Βαλανσιέν: Πενετό, Ματέρ (27' Ντανίκ), Ραφαέλ, Ανγκουά, Ντουκουρτιό, Σάντσες, Κοάντ (73' Σεζ), Καντίρ, Ντοσεβί, Μπονγκ, Πiζόλ.

Παρί Σεν Ζερμέν – Λυών 1-077’ Καμαρά
Παρί: Κουπέ, Σεαρά (79’ Κλεμέν), Καμαρά, Σακό, Αρμάν, Μεκελελέ, Σαντόμ, Ζαλέ, Νενέ (89’ Τιενέ), Αρό, Ερντίν (69’ Ζιουλί).
Λυών: Λορίς, Ρεβεγιέρ, Τουλαλάν, Λόβρεν, Σισοκό, Γκοναλόν, Κάλστρομ (79’ Πιάνιτς), Γκουρκίφ (46’ Έντερσον), Μπριάν (79’ Ντελγκάδο), Λόπες, Γκομίς.

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου

Δείτε το γκολ της Παρί:



Δείτε τις καλύτερες φάσεις από τη νίκη της Μαρσέιγ:

SCOTTISH CUP - Με... προπόνηση στον τελικό η Σέλτικ!


Χωρίς ουσιαστικά να πιεστεί στο ελάχιστο, η Σέλτικ εξασφάλισε απόψε την 53η πρόκριση σε τελικό του Scottish Cup στην ιστορία της. Οι “Κέλτες”, στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης, συνέτριψαν με 4-0 την Αμπερντίν στο “Χάμπτεν Παρκ” και πλέον έδωσαν ραντεβού στο ίδιο γήπεδο με τη Μάδεργουελ στις 21 Μαΐου, για να δούμε ποια εκ των δύο θα σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο. Η τελευταία, είχε επικρατήσει χθες με 3-0 της Σεντ Τζόνστον, στον πρώτο ημιτελικό.

Υπογραμμίζεται, ότι η Σέλτικ μετράει ήδη 34 κατακτήσεις κυπέλλων, ούσα η πολυνίκης της διοργάνωσης. Τελευταία φορά που είχε αγωνιστεί σε τελικό ήταν το 2007, όταν και είχε επικρατήσει με 1-0 της Ντανφέρμλιν. Επιπλέον, από τη στιγμή που η Σέλτικ έχει εξασφαλισμένη τη συμμετοχή της στο Champions League της επόμενης σεζόν, η Μάδεργουελ εξασφάλισε από απόψε τη συμμετοχή της στο Europa League της επόμενης σεζόν. 

Ανώτερη από το ξεκίνημα η Σέλτικ, με το ματς να... γέρνει ήδη από το 18'. Ο Κόνσινταϊν ανέτρεψε εντός της μεγάλης περιοχής τον Χούπερ, με αποτέλεσμα εκτός από το πέναλτι να αφήσει την ομάδα του με δέκα παίκτες. Ο Στόουκς που ανέλαβε την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών νικήθηκε από τον Λάνγκφιλντ, αλλά από εκεί και πέρα ήταν καθαρά θέμα χρόνου το πότε θα γίνει το 0-1.

Η Αμπερντίν άντεξε μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους, αλλά με το που δέχθηκε το γκολ στο 49', από τον Μάλγκριου, με μακρινή απευθείας εκτέλεση φάουλ, τα πάντα ουσιαστικά τελείωσαν. Ο Λίντλεϊ στο 57' με σουτ εντός της μεγάλης περιοχής έγραψε το 0-2, μετά από ασίστ του Στόουκς, με το ματς στη συνέχεια να μοιάζει με... αγγαρεία για τη Σέλτικ και μαρτύριο για την Αμπερντίν.

Στο 63' ο Στόουκς κέρδισε νέο πέναλτι, σε ανατροπή του από τον Γιανγκ αυτή τη φορά, με τον Κόμονς αυτή τη φορά να αναλαμβάνει την εκτέλεση, γράφοντας το 0-3. Το... κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 84' ο Μαλόνεϊ, διαμορφώνοντας το τελικό 0-4. Εκτός αποστολής, λόγω τραυματισμού, έμεινε ο Γιώργος Σαμαράς.

Ας μιλήσει η εικόνα από το "Χάμπντεν Παρκ":



Τα αποτελέσματα των ημιτελικών: 

Αμπερντίν – Σέλτικ 0-4
49' Μάλγκριου, 57' Λίντλεϊ, 63' πεν. Κόμονς, 84' Μαλόνεϊ
Αμπερντίν: Λάνγκφιλντ, Ντάιαμοντ, Κόνσινταϊν, Σμιθ, Αλούκο, Γιανγκ (65' Βουγιαντίνοβιτς), Τζακ, Μίλσομ, Μαγκουάιρ, Βέρνον (78' Πάτον), Μαγκένις (61' Μπλάκμαν).
Σέλτικ: Φόρστερ, Ισαγκίρε, Γουίλσον, Μάλγκριου, Ρον, Μπράουν, Λίντλεϊ (69' Μαλόνεϊ), Μπαράμ Καγιάλ (61' ΜακΚορτ), Στόουκς, Κόμονς, Χούπερ (79' Μαϊστόροβιτς).

Το Σάββατο:

Μάδεργουελ – Σεντ Τζόνστον 3-0 

LIGA SAGRES – Απλώς... ανίκητη!


Ο τίτλος έχει εξασφαλιστεί για την Πόρτο εδώ και δύο εβδομάδες, ωστόσο η ομάδα του Αντρέ Βίλας Μπόας δεν κατεβάζει ταχύτητα και δείχνει αποφασισμένη να διαλύσει όλα τα ρεκόρ. Νέο «θύμα» της η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, στο ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής στο «Ντραγκάο», με σκορ 2-1, που σήμανε την 15η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα και 25η σε σύνολο 27 αγώνων!

Τα «λιοντάρια» αιφνιδίασαν στο ξεκίνημα, παίρνοντας το προβάδισμα στο 11ο λεπτό με τον Αντρέ Σάντος, όμως οι «δράκοι» ανέτρεψαν το σκορ στο ξεκίνημα της επανάληψης, χάρη σε δύο τέρματα του ασταμάτητου Φαλκάο, ο οποίος έφτασε τα 14 στο πρωτάθλημα. Στο 87’ ο Βάγκνερ, που λίγο νωρίτερα είχε αντικαταστήσει τον Κολομβιανό, «κλείδωσε» τη νίκη για την Πόρτο, κάνοντας το 3-1, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο επόμενο λεπτό ο Ματίας Φερνάντες για τη Σπόρτινγκ, που υποχρεώθηκε στην πρώτη της ήττα μετά από πέντε αγωνιστικές.

Δύσκολα η Μπενφίκα, σταθερά 5η η Γκιμαράες



Στις νίκες επέστρεψε η Μπενφίκα, κάμπτοντας την αντίσταση της Μπέιρα Μαρ στο «Λουζ» με 2-1 και παρέμεινε στο -9 από την κορυφή. Οι Σίντνεϊ (54’) και Χάρα (71’) πέτυχαν τα γκολ των «αετών», ενώ οι φιλοξενούμενοι, που δεν κινδυνεύουν στις τελευταίες αγωνιστικές, μείωσαν στο τελικό 2-1 στις καθυστερήσεις με τον Ιάρτεϊ.

Από κει και πέρα, η Γκιμαράες επιβλήθηκε 2-0 της Μαρίτιμο και διατηρήθηκε στην προνομιούχο 5η θέση της κατάταξης, ενώ με ένα βαθμό λιγότερο ακολουθεί η Ρίο Άβε, που νίκησε με 1-0 την προτελευταία Ναβάλ, η οποία πλέον ελπίζει σε ένα θαύμα για τη σωτηρία. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για την ουραγό Πορτιμονένσε, η οποία όμως έκανε το «διπλό» στην έδρα της Λεϊρία, η οποία συνέχισε την ελεύθερη πτώση, συμπληρώνοντας οκτώ ματς χωρίς «τρίποντο».

Τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής:

Ακαδέμικα – Σετούμπαλ 1-1
39’ Φιντάλγκο – 82’ Κλαούντιο Πίτμπουλ

Ολιανένσε – Πάσος Φερέιρα 0-0
-

Γκιμαράες – Μαρίτιμο 2-0
55’ Ρούι Μιγκέλ, 85’ Ρενάν

Ρίο Άβε – Ναβάλ 1-0
13’ Μιλιάζες

Λεϊρία – Πορτιμονένσε 0-1
63’ Πέδρο Σίλβα

Μπενφίκα – Μπέιρα Μαρ 2-1
54’ Σίντνεϊ, 71’ Χάρα – 93’ Ιάρτεϊ

Πόρτο – Σπόρτινγκ 3-2
26’ και 50’ Φαλκάο, 87’ Βάλτερ – 11’ Αντρέ Σάντος, 88’ Ματίας Φερνάντες

Το πρόγραμμα:

Δευτέρα 18/4/2011

22:15 Νασιονάλ – Μπράγκα

EREDIVISIE - Σοκ για Τβέντε και χαμός στην κορυφή!


Φωτιά” πήρε η κορυφή της Eredivisie, μετά την ολοκλήρωση και της 31ης αγωνιστικής. Δεχόμενη γκολ στην εκπνοή, η Τβέντε έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Ντε Γκράαφστσαπ, με αποτέλεσμα η PSV Aϊντχόφεν, η οποία περνούσε την ίδια ώρα με 2-0 από το Αλμέλο κόντρα στη Χέρακλες, να είναι τυπικά στην 1η θέση, ούσα καλύτερη στη διαφορά τερμάτων από τους πρωταθλητές. Στο -1 από την κορυφή ο Άγιαξ, ο οποίος με ανατροπή επιβλήθηκε με 2-1 εκτός έδρας της Ναϊμέχεν. 

Στο “Πόλμαν” η Αϊντχόφεν ήταν φανερό ότι έπαιζε, ειδικά στο δεύτερο μέρος, με... αναθυμιάσεις καυσίμων στα ρεζερβουάρ, όμως κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 της Χέρακλες. Η τελευταία, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα από το 46', και την αποβολή του Φλέντερους με δεύτερη κίτρινη κάρτα, έχασε σημαντικές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Όβερτουμ στο 76' που μπλόκαρε ο Ίσακσον. Ο φορμαρισμένος Τζούτζακ στο 25' έγραψε το 0-1, με τον Μπεργκ στην εκπνοή να διαμορφώνει το τελικό σκορ, αν και ο σκόρερ φάνηκε να είναι πολλά μέτρα πίσω από τους αντίπαλους αμυντικούς, χωρίς το ένα ριπλέι που δόθηκε να διευκρινίζει αν υπήρχε όντως οφσάιντ.

Την ίδια ώρα, στο “Φίφερμπεργκ” το γκολ του Λάντζαατ στο 72' έδειχνε αρκετό για να δώσει την υπερπολύτιμη νίκη στην εμφανώς κουρασμένη Τβέντε κόντρα στη Ντε Γκράαφστσαπ, αλλά ο Μέιερ είχε διαφορετική γνώμη και με το γκολ που σημείωσε ακριβώς στο 90' στέρησε δύο υπερπολύτιμους βαθμούς από τους πρωταθλητές στο τελικό 1-1.

Όσον αφορά τον 3ο της... παρέας της κορυφής, ο Άγιαξ δεινοπάθησε στο “Γκόφερτ”, αλλά τελικά επικράτησε με 2-1 της Ναϊμέχεν. Μάλιστα, ο “Αίαντας” πολλαπλασίασε τις πιθανότητες που έχει για την κατάκτηση του τίτλου, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στην τελευταία αγωνιστική θα υποδεχθεί στο Άμστερνταμ την Τβέντε. Μόλις στο 4' ο Σονέ έδωσε το προβάδισμα στη Ναϊμέχεν, αλλά ο Σουλεϊμάνι έφερε το ματς στα ίσια στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και ο Αλντερβέιρελντ στο 66' ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Την... ξέφρενη πορεία της μέσα στο 2011 συνέχισε τέλος η Φέγενορντ, η οποία συνέτριψε με 6-1 την ουραγό Βίλεμ στο “Ντα Κάιπ”, μειώνοντας τη διαφορά που την χωρίζει από την 8η θέση και τα πλέι οφ για το Europa League στον ένα βαθμό. Δύο γκολ για τους νικητές σημείωσαν ο νεαρός Κασταϊνιός και ο Μιγαΐτσι, με τους Βίναλντουμ, και Ίντι να προσθέτουν επίσης το όνομά τους στη λίστα των σκόρερ. Ο Λάσνικ στο 20' είχε ανοίξει το σκορ για την τραγική Βίλεμ, αλλά μέχρι εκεί.

Ας μιλήσει η εικόνα από το "Γκόφερτ":



Ας μιλήσει η εικόνα και από το "Φίφερμπεργκ":


 

Πλεονέκτημα για την ΑΖ

Το μεγάλο φαβορί για την κατάληψη της 4ης θέσης στη βαθμολογία, η οποία εξασφαλίζει απευθείας τη συμμετοχή στο Europa League της επόμενης σεζόν, έγινε η Άλκμααρ. Η ΑΖ επικράτησε με 3-1 της Ντεν Χάαγκ στο “AFAS Στάντιον”, ξεπερνώντας την αντίπαλό της στη βαθμολογία. Οι Σίγκθορσον, Χόλμαν και Φαν ντερ Φέλντεν τα γκολ των νικητών, με τους φιλοξενούμενους να αρκούνται απλά στην προσωρινή μείωση σε 1-2 από τον Ντέρικ στο 67'.

Την αποφυγή των πλέι άουτ σφράγισε η Φίτεσε, η οποία επικράτησε με 2-1 της Χρόνινχεν στο “Χέλρεντομ”. Ο Χόλα στο 64' έδωσε το προβάδισμα στη Χρόνινχεν, αλλά ο Μπόνι στο 72΄και ο Κάσια στο 81' ανέτρεψαν πλήρως το σκηνικό.

Κανένα περιθώριο αντίδρασης δεν άφησε στη Φένλο η Ρόντα, με το τελικό 5-2 του "Πάρκσταντ" να μιλάει από μόνο του. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον σύλλογο του Κερκράντε, ο οποίος προηγήθηκε μάλιστα με 5-0, ήταν ο Γιάνκερ που σημείωσε χατ τρικ, με τους Βιέλαερτ και Καχ να σημειώνουν τα άλλα γκολ των νικητών. Οι Τιμισέλα και Ουτσέμπο στο τελευταίο πεντάλεπτο απλά διέσωσαν την... τιμή της Φένλο.

Τέλος, ουσιαστικά χωρίς αντίκρισμα ήταν η σπουδαία νίκη της Εξέλσιορ με 2-1 επί της Μπρέντα μέσα στο “Ρατ Φέρλεγκ”, αφού τα πλέι άουτ δείχνουν αναπόφευκτα. Οι Μπέργκαμπ και Φερνάντες τα γκολ των νικητών, με τον Μπουσαμπούν στο 26' απλά να ισοφαρίζει προσωρινά σε 1-1.

Ελπίζουν τα “νούφαρα”

Όσον αφορά το ματς που είχε ανοίξει την αυλαία της αγωνιστικής την Παρασκευή, η Χέρενφεν συνέτριψε με 3-0 την Ουτρέχτη στο “Άμπε Λένστρα”, αναθερμαίνοντας τις ελπίδες της για να προλάβει τα πλέι οφ για το Europa League. Ο Ασαϊντί στο 19' άνοιξε το σκορ για τα “νούφαρα” που εδραίωσαν τη νίκη τους Νάρσινγκ και Ντοστ.

Τα αποτελέσματα της 31ης αγωνιστικής:


Κυριακή 17/4/2011

Χέρακλες – PSV Αϊντχόφεν 0-2 

25' Τζούτζακ, 90' Μπεργκ

Ντε Γκράαφστσαπ – Τβέντε 1-1

90' Μέιερ- 72' Λάντζαατ

Ναϊμέχεν – Άγιαξ 1-2
4' Σονέ – 45' Σουλεϊμάνι, 66' Αλντερβέιρελντ

Φέγενορντ – Βίλεμ 6-1
27' και 57' Κασταϊνιός, 29' και 81' Μιγαΐτσι, 55' Ίντι, 74' Βίναλντουμ – 20' Λάσνικ

Σάββατο 16/4/2011
Φίτεσε – Χρόνινχεν 2-1
72' Μπόνι, 81' Κάσια - 64' Χόλα

Ρόντα – Φένλο 5-2 

5' Βιέλαερτ, 15', 30' και 56' Γιάνκερ, 60' Καχ - 84' Τιμισέλα, 86' Ουτσέμπο

Μπρέντα – Εξέλσιορ 1-2
26' Μπουσαμπούν - 20' Μπέργκαμπ, 47' Φερνάντες

Άλκμααρ – Ντεν Χάαγκ 3-1

44' Σίγκθορσον, 60' Χόλμαν, 86' Φαν ντερ Φέλντεν – 67' Ντέρικ

Παρασκευή 15/4/2011


Χέρενφεν – Ουτρέχτη 3-0

19' Ασαϊντί, 29' Νάρσινγκ, 77' Ντοστ 

ΚΥΠΡΟΣ - Πρωταθλητής... με τα όλα του!


Μπορεί να έχουν κατακτήσει εδώ και μια εβδομάδα τον τίτλο στην Κύπρο, ωστόσο οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ δεν φαίνεται να σκέφτονται από τώρα τις διακοπές. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς κέρδισε με 2-1 την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι-οφ και έφθασε τις επτά σερί νίκες, την ίδια ώρα που οι γηπεδούχοι (που αγωνίστηκαν με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους) πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση εν όψει του ημιτελικού της Μεγάλης Τετάρτης με αντίπαλο τον Απόλλωνα.

Το ματς δεν είχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον και φυσιολογικά ο ρυθμός ήταν καλός και οι φάσεις αρκετές. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον ΑΠΟΕΛ ο Ιβάν Τρισκόφσκι που πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του, ενώ για τους γηπεδούχους σκόραρε ο Γιάννης Οκκάς.

Στα υπόλοιπα ματς, ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στην φάση των πλέι οφ, επικρατώντας με της ΑΕΛ σε ένα ματς που δεν είχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον. Και τα δύο γκολ για τους «μαυροπράσινους» πέτυχε ο Φιλίπ Τσιντί, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν πάρει προβάδισμα στο 35' με τον Μιγκέλ Βάργκας.

Τέλος, στο «Τάσος Μάρκου» η Ένωση επικράτησε 2-1 του Απόλλωνα, σε μια επίσης αδιάφορη βαθμολογικά αναμέτρηση. Ο Απόλλων στρέφει το ενδιαφέρον του στο ματς Κυπέλλου , όπου αντιμετωπίζει την Τετάρτη την Ανόρθωση.

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής των πλέι-οφ:

Ολυμπιακός – ΑΕΛ 2-1
36’ και 53’ Τσιντί – 35’ Βάργκας
Ολυμπιακός: Χίντι, Παουλίνιο, Ριμπέϊρο, Πολυκάρπου, Καγιάδο, Τσιντί, Ντε Πίνα, Σωτήριου (75' Αλκιβιάδης), Νουάρτε, Σόουζα, Κενμόκνε (68' Ντεντέ).
ΑΕΛ: Καϊρίνος, Ζόνεφελντ (53' Γαρπόζης), Κακογιάννης, Μάρκες, Λαρόκ, Τζούνιορ (61' Φρέντι), Κροβέτο (55' Κουτσόπουλος), Ζε Βίτορ, Βάργκας, Θεοδώρου, Ρόκε.

Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ 1-2
25’ Οκκάς – 9’ και 34’ Τρισκόφσκι
Ανόρθωση: Κόζατσικ, Μπράτσι, Μάρτινς, Κόλιν, Σπρόκελ, Μαραγκός, Ερομοϊγκμπε (46' Λιουμπίνκοβιτς), Φοδέρινγχαμ (74' Σιέλης), Κότο Παγές (58' Μιχαήλ), Οκκάς, Περόνε.
ΑΠΟΕΛ: Κωνσταντίνου, Γκριντσάροφ, Μπρούερς, Πουρσαϊτίδης, Αλεξάνδρου, Σατσιάς (82' Σολωμού), Μοράις, Μαρσίνιο, Χαραλαμπίδης, Τρισκόφσκι (85' Κυριάκου), Μιροσάβλιεβιτς (76' Αΐλτον).

ΕΝΠ – Απόλλων 2-1
9’ Μπέρτσιλ, 19’ Μέρτακας – 62’ Μιρτάκοβιτς
ΕΝΠ: Μιλοζέφσκι, Μέρτακας, Τρένσον, Ντε Βουλφ, Μαρκόσκι, Τζακ (65' Γούμενος), Ίμσιοτ (65' Ζανέτου), Κριβοκάπιτς, Ντα Σίλβα, Μπέρτσιλ (71' Μπαλτβάλιεφ), Εσκομπάρ.
Απόλλων: Σβαλόφσκι, Λόπες (69' Χαραλάμπους), Νεβά, Μόρις, Οσενί, Στυλιανού, Περικλέους (54' Σύκας), Γκονζάλες, Νούνιεζ (46' Σταύρου), Μπαγκούρα, Μιρτάκοβιτς. 
Δείτε τι έγινε το Σάββατο http://newspao.blogspot.com/2011/04/newspao_17.html#axzz1ImvidFbP
Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση