Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

25 Απριλίου 2011

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗ


Έξοδος… ελεύθερηΗ ποδοσφαιρική ομάδα φέτος έχει αδικήσει πολλές φορές τον εαυτό της. Ειδικά μετά το παιχνίδι στο Καραισκάκης, πραγματικά έκανε ότι μπορούσε για να ξενερώσει το κόσμο της. 


Συμφωνώ με την άποψη πολλών ότι πλέον δεν είχαν όρεξη να παίξουν μπάλα μετά από όσα έγιναν στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά όχι και έτσι ρε παιδιά. Δεν γίνεται να γινόμαστε μπαλίτσα του Μπέου και της κάθε Λάρισας. Παναθηναϊκός είμαστε.

Η ομάδα αυτή δεν είναι τελείως άχρηστη. Ας ηρεμήσουμε λίγο! Είναι η ίδια ομάδα που κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα και το κύπελλο, η ίδια ομάδα που τους ξεφτίλισε μέσα στο Πειραιά. Θυμάστε τι λέγαμε μετά το Καραισκάκης? Πόσο ομαδάρα είναι και πόσο περήφανους μας έκαναν, ακόμα και αν έχασαν. Γιατί όλα αυτά? Γιατί έπαιξαν με ψυχή, πήγαν να κάνουν το ακατόρθωτο και να κλέψουν το πρωτάθλημα στο τέλος, έπαιξαν απέναντι σε όλους και σε όλα και στο τέλος έχασαν(με το γνωστό oλυμπιακό τρόπο). Αλλά δεν μας πείραξε! Γιατί έβγαλαν ψυχή! Αυτό λείπει τώρα στην ομάδα, η ΨΥΧΗ!

Δεν βλέπουμε τώρα το Παναθηναϊκό, κάποια άλλη ομάδα είναι αυτή και περιμένουμε την δική τους ανάσταση έστω και στο τέλος. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το κλίμα θα φτιαχτεί κάπως αν πάρουμε τη δεύτερη θέση και καταφέρουμε να προκριθούμε στο champions league. Οι παίχτες έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την φετινή εικόνα του ΠΑΟ αλλά τη μεγαλύτερη ευθύνη(το λέω και το ξαναλέω) την έχει η διοίκηση της ομάδας. Το ψάρι βρομάει από το κεφάλι που λέει και η γνωστή παροιμία. Ομάδα δεν σημαίνει μόνο 18 ποδοσφαιριστές και το προπονητικό team. Ομάδα είναι ότι υπάρχει πίσω από αυτό το όνομα που λέγεται Παναθηναϊκός. Όταν κάποιες βασικές δομές δεν λειτουργούν σωστά, αυτό πάει σαν αλυσίδα και επηρεάζονται και οι ποδοσφαιριστές. Γι αυτό λέγεται ομάδα!

Οι ποδοσφαιριστές αυτοί έχουν αξία και το γνωρίζουμε πολύ καλά. Σίγουρα πολλοί απ αυτούς πρέπει να ετοιμάσουν βαλίτσες το καλοκαίρι και να πάνε για άλλες πολιτείες. Όχι όμως όλη η ομάδα, γιατί ακούω και διαβάζω τρελά πράγματα το τελευταίο καιρό! Εμείς δεν ήμασταν που τους αποθεώναμε μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό? Τώρα ξαφνικά είναι άχρηστοι? Άλλα πράγματα λείπουν απο την ομάδα για να έχει τα αποτελέσματα που θέλει. ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΛΕΙΠΕΙ!

Σίγουρα χρειάζεται αναδόμηση η ομάδα και ειδικά στο χώρο του κέντρου κατά τη γνώμη μου. Πόσο ακόμα θα παίζουν ο Καραγκούνης, ο Κατσουράνης και ο Ζιλμπέρτο? Αλλά αυτό δεν είναι θέμα που πρέπει να το συζητήσουμε τώρα. Τώρα προέχει να ξυπνήσει αυτή η ομάδα και να κάνει το ελάχιστο απέναντι στο κόσμο της και να κατακτήσει τη δεύτερη θέση. Έχουν δώσει το δικαίωμα στο κάθε Μπέο να ονειρεύεται Champion League! Πάρτε τη δεύτερη θέση και μετά το συζητάμε ποιοι αξίζουν και ποιοι όχι! Όχι άλλος ξεπεσμός στα μάτια μας. Αντιδράστε σαν ΠΑΟ! Το έχετε αποδείξει και στο παρελθόν ότι αξίζετε και μπορείτε! Πάρτε λίγο από τη ψυχή του Σισέ.

Υ.Γ. Να φύγει όποιος δεν θέλει να παίζει στον ΠΑΟ και ονειρεύεται ήδη άλλες πολιτείες. ΣΤΟ ΚΑΛΟ! ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΙΣΕ!!ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΠΟΥ ΤΙ! ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ!ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ!