Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

18 Απριλίου 2011

ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟ


Από την Τρίτη και μετά έχουν ειπωθεί και έχουν γραφτεί πάρα πολλά για το μέλλον του Ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού. Το σίγουρο μόνο ένα είναι: Ο ΠΑΟ δεν θα καταστραφεί!! Το θέμα όμως δεν είναι αυτό! Το μεγάλο θέμα είναι τα τεράστια παιχνίδια που παίζουν οι παράγοντες του ΠΑΟ, στις πλάτες της μεγάλης αυτής ομάδας, έχοντας ως σκοπό το προσωπικό τους κέρδος και μόνο.

Παιχνίδια οικονομικής στρατηγικής που θα οδηγήσουν την αξία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, πολύ χαμηλότερα σε σχέση με πρώτα. Με απλά λόγια: Ποιος απ’όλους αυτούς θα έβαζε λεφτά να αγοράσει το μεγαλύτερο μερίδιο μετοχών, αν η ομάδα ήταν πρωταθλήτρια και είχε κάνει μία πολύ καλή χρονιά? Μάλλον κανένας, όπως έγινε και πέρυσι! Τι έλεγαν πέρυσι?? Πολύ ακριβή η ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Φέτος η αξία της ομάδας και φυσικά έχει πέσει και αυτό έχει γίνει εξαιτίας τους. Χαζοί δεν είμαστε, καταλαβαίνουμε κύριοι που το πάτε. Παρόμοιο το παράδειγμα του περσινού Ολυμπιακού. Ο ολυμπιακός τερματίζει πέμπτος και η εικόνα του μοιάζει με κοτέτσι. Κάπου εκεί χώθηκε και ο Μαρινάκης, αγοράζοντας την ΠΑΕ Ολυμπιακός πολύ χαμηλότερα από ότι θα την έπαιρνε αν ο γαύρος είχε πάρει το πρωτάθλημα!

Όμως οι μέτοχοι δεν έχουν καταλάβει ότι δεν είμαστε Ολυμπιακός! Δεν είμαστε πρόβατα! Δεν ανεχόμαστε κανένα μπάχαλο στην ομάδα προκειμένου να διασφαλίσουν τα δικά τους συμφέροντα. Δεν ανεχόμαστε άλλο πρωτοσέλιδα ντροπής και ξεκατινιάσματος. Όλα αυτά τα χρόνια ο ΠΑΟ υποφέρει από εσωτερικούς κραδασμούς και η ομάδα είναι άρρωστη! Δεν γίνεται να κάνουν κουμάντο πολλοί, ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ! Αυτός ο ένας θα κατέχει το μεγαλύτερο ποσοστό μετοχών, θα είναι το αφεντικό στο μαγαζί και ο πρόεδρος. 

Ποτέ μου σε αυτήν την ομάδα δεν πίστεψα πραγματικά την πολυμετοχικότητα, γιατί πολύ απλά οι άνθρωποι αυτοί δεν μπορούν να συνεργαστούν, ειδικά όταν μπαίνουν στη μέση εκατομμύρια ευρώ! Ακόμα και πέρυσι, όταν η ομάδα πήγαινε ακάθεκτη για τίτλο μπήκαν τρικλοποδιές, αλλά στο τέλος δεν δώσαμε καμία σημασία γιατί πήραμε το πρωτάθλημα. Μετά βέβαια φάνηκε ποιος ήθελε τι και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε μέχρι σήμερα!! Αυτά πληρώνουμε μία ζωή στο ΠΑΟ και αν δεν ξεφύγουμε από όλες αυτές τις μικροπρέπειες, δεν θα καταφέρουμε ΠΟΤΕ να απογειωθούμε!

Η λύση σε όλο αυτό το μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί είναι μία και τα ξαναλέω: ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΕΝΑΣ! Η υπομονή μας τελειώνει και ο κόσμος δεν θα ανεχτεί άλλα πισωγυρίσματα. Έχουμε κουραστεί να ασχολούμαστε με τα διοικητικά και ποιος θα βάλει λεφτά και ποιος θα είναι πρόεδρος και ποιος θα φύγει και ποιος θα έρθει! Κούλα θα καταντήσουμε? Με το ποδοσφαιρικό τμήμα ποιος ασχολείται άραγε? Μάλλον κανένας αν κρίνουμε και από τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας. Παντελώς αδιάφορη η ομάδα και οι παίχτες, κάνει ο καθένας ότι του γουστάρει εκεί μέσα, παίζοντας με τα νεύρα μας. Αλλά αυτά γίνονται όταν δεν υπάρχει κάποιος από πάνω να σου τρίξει τα δόντια! Να κοιτάξουν η ομάδα να βγει Champions League και να αρχίσει άμεσα ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν πριν να είναι ήδη αργά. Χρειάζεται μεγάλο ξεσκαρτάρισμα η ομάδα καθώς πολλοί έχουν την νοοτροπία τουριστών.

Όσο για τον αγώνα μπάσκετ με τον Ολυμπιακό δεν θα πω πολλά, μόνο αυτό: ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ!! Στο ίδιο έργο θεατές θα είμαστε πάλι τον Ιούνιο, όταν θα σπάσουμε την έδρα τους, έχοντας μάλιστα στη φανέλα το έκτο αστέρι. Αφήστε τους να χαίρονται αυτοί και οι αντικειμενικοί! Ο Ζέλικο ξέρει καλά! Ώρα για Βαρκελώνη τώρα και θα έρθει και η σειρά τους.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!


Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση