Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

21 Απριλίου 2011

Έτσι λειτουργεί το σύστημα...‏

Είδατε πως λειτουργεί το σύστημα στον Τύπο; Πάει καλά μια ομάδα; Όλα ανθηρά και άπαντες μέσα στα μέλια! Υπάρχουν προβλήματα; Θάψιμο και .Άγιος ο Θεός, ειδικά αν έχουμε να κάνουμε με τον ΠΑΟ στον οποίο η μιζέρια τα τελευταία χρόνια πουλάει. Θα μου πείτε, που το θυμήθηκα όλο αυτό;

Μα με αφορμή το ενδιαφέρον του ΟΣΦΠ για τον Σέζαρ Ντελγάδο, αλλά και την υπόθεση του Ούρκο Πάρντο. Ο Ίβηρας πορτιέρο «τόλμησε» να ζητήσει αύξηση αποδοχών κι όλες οι ολυμπιακές εφημεριδες του έκαναν γενικευμένη επίθεση, ενώ στο «μεσαίο» χώρο του Τύπου το θέμα δεν πήρε έκταση. Μήπως θυμάστε τι είχε συμβεί στον ΠΑΟ με την υπόθεση Νικοπολίδη το 2004, όταν η ανανέωση συμβολαίου του «κηπουρού» είχε λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις κι από την προσπάθεια του συλλόγου να κατακτήσει το πρωτάθλημα; Θέλετε να πάμε και σε άλλα παραδείγματα; Ας πιάσουμε τον Τζιμπρίλ Σισέ, ο ερχομός του οποίου στην Ελλάδα  προκάλεσε πάταγο σ' όλη την Ευρώπη.

Στα μέρη μας αφού προσπαθήσαμε να «γλύψουμε» τους «πράσινους» για να τσιμπήσουμε κανένα φυλλαράκι τις πρώτες 2-3 μέρες, μετά το.ρίξαμε στην τρελή. Τα προβλήματα τραυματισμών που είχε στα πόδια του ο 29χρονος φορ έγιναν αντικείμενο εξονυχιστικής έρευνας και προβληματισμών από τους δημοσιογράφους-ρεπόρτερ-γιατρούς-ορθοπεδικούς (τα πάντα όλα, λέμε) που φρόντισαν γρήγορα-γρήγορα να ξενερώσουν τον κόσμο.

Πάμε στον Σέζαρ Ντελγάδο που θέλει (;) ο Ολυμπιακός. Το παιδί από τις 30 Απριλίου 2010 έχει ταλαιπωρηθεί με τέσσερις θλάσεις. Πέρσι στη ρεβάνς με τη Μπάγερν για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ ήρθε η πρώτη, στις 21 Ιουλίου η δεύτερη, στις 29 Αυγούστου η τρίτη και στις 9/11 η τελευταία. Ο Αργεντινός τα τελευταία τρία χρόνια έχει χάσει το 45% των συμμετοχών του στο Σαμπιονά, λόγω μυϊκών προβλημάτων. Διαβάσαμε όλες τις εφημερίδες και αυτή την είδηση την είδαμε θαμμένη σε κάτι μονόστηλα! Τα πάντα για να μην δυσαρεστήσουμε τα «πρόβατα» δηλαδή, ενώ τους Παναθηναϊκούς σώνει και καλά μια ζωή να τους κρατάμε ομήρους προβληματισμών. Ρε ουστ.