Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

18 Απριλίου 2011

Του… γλίτωσε ο Πανθρακικός

Για ένα σπουδαίο επίτευγμα μπορεί να καυχιέται η άμυνα του Πανθρακικού, καθώς είναι η μοναδική τα δυο τελευταία χρόνια, που δεν έχει δεχτεί γκολ από τον Τζιμπρίλ Σισέ.

Συγκεκριμένα ο Γάλλους σουπερ στάρ του Παναθηναϊκού κατά την παραμονή του στην Ελλάδα, έχει σκοράρει απέναντι στις 17 από τις συνολικά 18 ομάδες που έχει αντιμετωπίσει στο πρωτάθλημα της Super League.
Η μόνη άμυνα που δεν έχει μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα της, μετά από τέρμα του Τζιμπρίλ Σισέ, ήταν αυτή του Πανθρακικού, στο περσινό πρωτάθλημα. Ο 29χρονός αν και αγωνίστηκε τόσο στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου στην Κομοτηνή, όπου ο Λέτο είχε σκοράρει για το 1-0, αλλά και στον δεύτερο γύρο στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου τα τέρματα του Παναθηναϊκού τα πέτυχαν οι Καραγκούνης και Σαλπιγγίδης, δεν είχε καταφέρει να παραβιάσει την εστία των «πράσινων».
Πάντως υπάρχουν και οι ομάδες με τις οποίες ο Γάλλος φορ είχε ιδιαίτερη σχέση, καθώς είχε δημιουργήσει παράδοση, όποτε και αν τις έβρισκε στο διάβα του. Πρόκειται για τον Πανιώνιο, τη Λάρισα, τον Εργοτέλη, απέναντι στους οποίους ο Σισέ είχε πετύχει 5 τέρματα, αλλά και η Κέρκυρα, η Ξάνθη και ο Ηρακλής που έχουν δεχτεί από 4 γκολ η κάθε μια.
Επίσης Ατρόμητος, Ολυμπιακός και Λεβαδιακός, είχαν δει την… ταρίφα να σταματάει στα 2 τέρματα, ενώ υπάρχουν και οι πιο τυχεροί, Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρης, Πανσερραϊκός και Ολυμπιακός Βόλου που την γλίτωσαν μόλις με 1 τέρμα παθητικό.
onsports.gr

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση