Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

18 Απριλίου 2011

Κρυμμένοι απέναντι στους Μπέους...

Επειδή οι άνδρες δεν δίνουν εντολή στα μπολ μπόις να εξαφανίζονται ανάλογα με την εξέλιξη του σκορ... Επειδή οι άνδρες δεν δίνουν εντολή στους ανθρώπους της ομάδας να πετούν συνεχώς μπάλες στο γήπεδο για να σταματούν το ρολόι...

Επειδή οι άνδρες δεν πανηγυρίζουν ένα ξεχωριστό επίτευγμά τους με μπούκες, άθλιες ύβρεις και απειλές... Επειδή όλα αυτά και κάτι παραπάνω, να μένει το κήρυγμα περί ανδρισμού του Αχιλλέα Μπέου. Για να μην τρελαθούμε κιόλας. Δεν φτάνει στους Ολυμπιακούς αυτού του κόσμου να νικούν τον Παναθηναϊκό, όπως και να γίνεται αυτό, θεωρούν αναγκαία και την επίδειξη του ανδρισμού τους με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.

Αλλη η κουβέντα για τον άθλο της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου, άλλη η κουβέντα για τα... επόμενα. Διότι η εμφάνιση του ιδιοκτήτη των Θεσσαλών μετά το ματς με τον ΠΑΟ βρίσκει ταίρι μόνο στο σόου Μαρινάκη μετά το ντέρμπι του Καραϊσκάκη. Αλλά... Το ποδόσφαιρό μας όχι μόνο ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές, τις επιβραβεύει κιόλας, προάγοντας τον Αχιλλέα Μπέο σε εκπρόσωπό του στην ΕΠΟ και «προστατεύοντας» τον πρόεδρο του Ολυμπιακού από τιμωρία. Για να μην ξεχνάμε και την «αδυναμία» της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ να «δικάσει» τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Γνωστά όλα αυτά. Με τον Παναθηναϊκό, όμως, τι γίνεται; Εδώ οι «άλλοι» έχουν βγάλει τα μπαζούκας και σημαδεύουν προς Παιανία μεριά και οι «πράσινοι» μεγαλοπαράγοντες κρύβονται πίσω από μια άσπρη σημαιούλα ανακωχής και οπισθοχώρησης. Αν ο κόσμος του Παναθηναϊκού δικαίως νιώθει σκασμένος όταν βλέπει τέτοιου είδους συμπεριφορές, οι μέτοχοι της ΠΑΕ πρέπει να ντρέπονται. Κρυμμένοι στο λαγούμι τους κάνουν ήρωες όλους αυτούς που σκοπός τους είναι να τους εκθέσουν και αφήνουν οδυνηρά εκτεθειμένους όλους όσους οφείλουν να προστατέψουν.

Και δεν μιλάω για τους παίκτες. Με τις τελευταίες εμφανίσεις τους αυτοί κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να βάλουν στην τσέπη τους βαθιά το χέρι της διοίκησης. Ο Γόντικας, όμως, τι διάολο φταίει να βγαίνει και κερατάς και δαρμένος από τους Μπέους αυτού του κόσμου; Αν ήμουν εγώ στη θέση του, σήμερα κιόλας θα πήγαινα μια βόλτα από τα γραφεία των κρυμμένων μεγαλοπαραγόντων, θα τους έριχνα μια ξεγυρισμένη μούντζα και θα τράβαγα τον δρόμο μου...
sday.gr

Αν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας κάντε κλικ σε μια διαφήμιση