Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

24 Απριλίου 2011

4.000 φίλοι Facebook με το καλημέρα


Με μόλις 1-2 μέρες λειτουργίας η επιλογή να μπει ο μπασκετικός Παναθηναϊκός στα ηλεκτρονικά social media αποδεικνύεται κιόλας ιδιαίτερα επιτυχημένη. Η ΚΑΕ ενημέρωσε πως τα πρώτα δείγματα από τις εφαρμογές του Παναθηναϊκού είναι άκρως ενθαρρυντικά με την ομάδα να έχει ήδη κάνει 4.000 Facebook friends. 

Η ανακοίνωση: 
Απόλυτα επιτυχημένο ήταν το ντεμπούτο της ολοκληρωμένης social media κοινότητας του Παναθηναϊκού. Μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα ο αριθμός των φίλων στο facebook (www.facebook.com/paobcgr) έχει ξεπεράσει τους 4.000, ενώ μεγάλη είναι η συμμετοχή και στον διαγωνισμό για τα δύο εισιτήρια για το φάιναλ φορ της Βαρκελώνης.

Φτιάξτε κι εσείς το puzzle και μπείτε στην κλήρωση για το διπλό εισιτήριο. Ο διαγωνισμός λήγει την Τετάρτη 27 Απριλίου στις 12.00.

Η επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός (www.paobc.gr), η σελίδα στο facebook (www.facebook.com/paobcgr), στο twitter (www.twitter.com/paobcgr) και στο YouTube (www.youtube.com/paobcgr). Σταθερά κοντά σας στο ταξίδι σας μέσω ίντερνετ βρίσκεται και τo Paobcblog.gr . Έρχεται να δώσει άμεσα νέα, να θυμίσει ένδοξες στιγμές του παρελθόντος, να μεταφέρει τον παλμό της ομάδας και του κόσμου. Αποκλειστικά βίντεο και φωτογραφίες, ειδήσεις μόνο για εσάς. Ζήστε κι εσείς κάθε λεπτό την πορεία του Παναθηναϊκού ως τη Βαρκελώνη και την προσπάθειά του να κατακτήσει το έκτο αστέρι του.