Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

13 Απριλίου 2010

Εξελίξεις υπήρξαν στο μεγάλο ζήτημα της κατασκευής του νέου γηπέδου στον Βοτανικό, καθώς η κυβέρνηση δεν κατέθεσε τελικά στην Βουλή την νομοθετική ρύθμιση για την «Διπλή Ανάπλαση».Αυτό επρόκειτο να γίνει το βράδυ της Δευτέρας μαζί με το νομοσχέδιο για τους ημι-υπαίθριους, όμως τελικά το ΥΠΕΚΑ άλλαξε την στάση του. «Κύκλοι» του Υπουργείου ανέφεραν πως αυτό συνέβη μετά από έγγραφο αίτημα της πλευράς του Παναθηναϊκού, όμως κάτι τέτοιο διαψεύδεται κατηγορηματικά από τους «πράσινους».

Υπάρχει βέβαια καταγεγραμμένη η αντίδραση σύσσωμης της παναθηναϊκής οικογένειας (ΠΑΕ, Ερασιτέχνης) στην νέα νομοθετική ρύθμιση, που ισχυρίζεται και εν μέσω ανακοινώσεων, πως το έργο δεν μπορεί να προχωρήσει δίχως και την δική της σύμφωνη γνώμη. Οι άξονες γύρω που τους οποίους περιστρέφεται η αντίδραση του Παναθηναϊκού είναι γνωστοί και αφορούν κυρίως το θέμα της παράδοσης της Λεωφόρου, πριν ολοκληρωθεί το γήπεδο στον Βοτανικό.

Τις προηγούμενες μέρες υπήρξαν επαφές ανάμεσα σε ανθρώπους της διοίκησης του Παναθηναϊκού με στελέχη του Υπουργείου και αυτό που συμφωνήθηκε είναι να συζητηθεί εκ νέου η νομοθετική ρύθμιση για το γηπεδικό, με γνώμονα και την ικανοποίηση των αιτημάτων του «τριφυλλιού».